четвер, 11 листопада 2010 р.

Про "Інкубатор Інноваційних Ідей"

У НТУУ «КПІ» навчається левова частка молоді – приблизно 40 тис. студентів. Ці молоді люди надзвичайно творчі та діяльні, адже КПІ має славу демократичного навчального закладу: студенти проводять квести, концерти, конкурси, матчі, дні першокурсника, легко здобувають перемоги на різноманітних олімпіадах, беруть участь у молодіжних програмах…
Нещодавно у цьому навчальному закладі зародився абсолютно незвичайний проект під назвою "Інкубатор Інноваційних Ідей", який покликаний виховати майбутнє не лише українського, але й світового бізнесу. 
Саме у студентські роки ми починаємо задумуватися над своїм майбутнім, вирішуємо, який шлях обрати. В умовах ринкової економіки фінансове питання є одним із ключових, але за будь-яких часів на першому місці завжди було і буде питання самореалізації. Якщо людина займається улюбленою справою – вона задоволена. Якщо ж ця справа ще й забезпечує її матеріально – людина щаслива.
Сорок тисяч студентів – це мільйони яскравих, перспективних та актуальних ідей! Але не кожен здатен їх сформулювати у концепцію майбутньої справи, не кожен має необхідні знання, щоб втілити їх у реальний бізнес-проект. «Інкубатор Інноваційних Ідей» відбирає найкращі ідеї, згуртовує студентів у команди, які готові разом впевнено рухатися до поставленої мети.
Наразі проект потребує інформаційної підтримки ЗМІ, а також фахівців-економістів, юристів, менеджерів, бізнес-тренерів, які змогли б присвятити трохи свого часу консультації майбутніх підприємців. «Інкубатор Інноваційних Ідей» готовий запропонувати потенційним інвесторам не просто детальні та перспективні проекти, але й співпрацю з реальними командами людей, що прагнуть до створення якісного бізнес-продукту.
Якщо ви можете допомогти проекту та посприяти молодіжній бізнес-ініціативі, надсилайте свої пропозиції на info@incubator.kpi.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар