пʼятницю, 14 жовтня 2011 р.

Літературний конкурс 2011

Увага! До 20 жовтня триває прийом робіт на літературний конкурс на кращий твір для дітей та юнацтва "Кнігуру". Хоча конкурс і є всеросійським, але обмежень щодо громадянства, місця проживання, віку - не має. Головна вимога - твір повинен бути російськомовним.


Основні правила участі у Конкурсі:

2.1. Для участі в Конкурсі приймаються лише тексти творів, написані російською мовою, і авторські переклади творів, створених на інших мовах.

2.2. Конкурс не встановлює обмежень за віком, громадянством, місцем проживання автора і місцем опублікування (для опублікованих творів) твори, висунутого для участі в Конкурсі.

2.3. На Конкурс приймаються тексти прозових творів: художніх, художньо-пізнавальних і науково-популярних.

2.4. Обсяг твору (загальний обсяг творів), висунутого (висунутих) для участі у Конкурсі, має бути не менше двох і не більше десяти авторських аркушів. Авторський аркуш дорівнює 40000 (сорока тисячам) друкованих знаків, враховуючи пробіли.

2.5. На Конкурс приймаються тексти творів виключно в електронному вигляді, у форматах *. doc, * txt, * rtf.

2.6. На Конкурс приймаються як рукописи без обмеження терміну створення, так і твори, опубліковані не раніше 1 січня 2010 року. Дата публікації встановлюється за датою підписання до друку книги або періодичного видання.

2.7. До розгляду приймаються лише твори, подані у зазначені при оголошенні Конкурсу терміни.

2.8. Один автор може бути представлений будь-якою кількістю творів (у тому числі написаних у співавторстві).

2.9. Якщо твір, написаний у співавторстві, стає лауреатом Конкурсу, нагорода ділиться між співавторами в рівних частках.

2.10. Право висувати твори для участі в Конкурсі мають автор (автори) твори, книжкові видавництва, засоби масової інформації, творчі спілки, бібліотеки.

2.11. Автор (чи іншої правовласник) погоджується у разі висунення твору в «Короткий список» безоплатно передати НП «Центр підтримки вітчизняної словесності» неексклюзивне право на публікацію тексту твору на офіційному сайті Конкурсу.

Поспішайте привести до ладу ваші рукописи та надіслати на конкурс. Досить писати "у стіл"!
Більше умов тут

Немає коментарів:

Дописати коментар