суботу, 12 лютого 2011 р.

Актуальні конкурси 2011 та освітні програми

До 28 лютого триває прийом конкурсних робіт (короткометражних фільмів) в рамках проекту «Вікенд з АRТЕ» за ініціативою «Першого національного» телеканалу. Переможець здобуде унікальну можливість побувати у головному офісі каналу ARTE у Франції чи Німеччині.

Режисери зможуть подавати свої короткометражки (хронометраж – до 10 хв) наступної тематики:
· проблеми екології та захисту навколишнього середовища;
· молодь у Європі;
· проблема расової нетерпимості. Подробиці тут


До 18 березня триває прийом заяв на британські урядові стипендії Чівнінг, які дають можливість учасникам навчатися у Сполученому Королівстві. Більшість стипендій розраховані на післядипломні магістерські програми, але є можливість обрати менш тривалу дослідницьку програму.

Тож якщо ви молодий український лідер віком до 35 років, маєте диплом про вищу освіту, володієте англійською мовою на високому рівні та працювали за фахом хоча б три роки – ви можете випробувати свої сили і отримати шанс побачити світ.
Стипендії покривають вартість навчання, проживання та авіаквитки. Подробиці тут


Польсько-Американський Фонд Свободи і Польсько-Американська Комісія Фулбрайта оголошують конкурс на отримання стипендій ім. Лейна Кіркланда на 2011/2012 навчальні роки. Прийом заявок триває до 1 березня.

Участь у програмі можуть узяти молоді лідери з вищою освітою, з досвідом роботи за фахом мінімум 2 роки (експерти, політики, працівники органів державної влади і самоврядування; підприємці, менеджери; лідери неурядових організацій, діячі культури і громадські діячі, викладачі вузів, журналісти).

Програма являє собою двосеместрове навчання у вишах Польщі та 2-4 тижневі стажування у державних та приватних установах чи організаціях.

Організатори програми беруть на себе такі витрати: вартість навчання, проживання в Польщі, страхування, білет до Польщі і на повернення, відкриття візи, покупку матеріалів і навчальних посібників. Також стипендіатам видаються у тимчасове користування комп’ютери, які можуть стати їхньою власністю лише після повного виконання всіх умов програми навчання. Більше тут

Немає коментарів:

Дописати коментар