суботу, 26 лютого 2011 р.

Цікаві конкурси березень-квітень 2011

* Пропоную вашій увазі цікавий фотоконкурс "Україна в емоціях". На конкурс приймаються фотографії, зроблені на території України і які показують нашу країну через різноманітні емоції її жителів. Конкурс розпочинається з 1 березня і триватиме рік! 


На кожен щомісячний етап від кожного конкурсанта приймається не більше трьох фотографій. У кінці року три найкращі роботи принесуть своїм авторам призи, а родзинкою стане випуск фотокалендаря "Україна в емоціях", де будуть розміщені 12 фотографій-переможниць кожного місяця. Подробиці тут .

* До 25 березня 2011 року триває прийом робіт на конкурс професійної журналістики "Честь професії". Пропонувати на конкурс свої роботи можуть усі професійні журналісти без обмежень за віком, типом ЗМІ чи жанром. Дізнатися більше .

* До 1 квітня 2011 ви можете взяти участь у міжнародному конкурсі "Стоп цензурі!" На цей конкурс приймаються роботи у чотирьох категоріях: постер, слоган, вірш та есей. Переможців 17 травня 2011 очікує нагорода цінними призами та виставка кращих робіт в одній із київських галерей. Дізнатися більше .

Немає коментарів:

Дописати коментар