неділю, 31 жовтня 2010 р.

Музика, що лікує

Ще Арістотель довів, що музика надзвичайно позитивно впливає на людину і неабияк сприяє гармонійному формуванню особистості.
На жаль, сучасний інформаційний простір рясніє музикою деструктивного характеру, що завдає шкоди, хоча ми вперто закриваємо на це очі.
Можете вірити або ні, але я раніше ніколи не любила класику, вона була для мене несучасною, нудною та надто повільною. Але одного разу я потрапила на концерт класичної інструментальної музики і ... закохалася в неї. Щоб повністю оцінити всю велич та красу цього чарівного мистецтва, потрібно принаймні на кілька обертів пригальмувати скажений ритм свого життя і віднайти кілька вільних годин для відпочинку душі.
Раджу відвідати один з концертів, які проходять у  Національному будинку органної та камерної музики . Велич склепінь костелу Св. Миколая, що був збудований геніальним архітектором Городецьким, в поєднанні з божественною музикою та оперним співом змусять вас забути усі негаразди та поновити сили в рекордний термін.
Особливо мене порадувала дуже зручна форма он-лайн замовлення квитків на концерти, адже можна забронювати місця без попередньої сплати коштів. Крім того, перед початком концерту квитки вже чекатимуть на власників у холі костелу.
Шкода, але для студентів знижки не передбачені, втім, вартість квитка не завдає значого удару по бюджету. Найцікавіше, що послуга он-лайн замовлення квитків безкоштовна!

Немає коментарів:

Дописати коментар